събота, 27 октомври 2007 г.

Филмът се състоя

Разобличиха се велможи от местната мафия и КОРУПЦИЯ.
Филмът без превод може да видите на :
Очаквайте пълен превод на български.
Ето малко резюме: Човекът си купил хале и започнал бизнес, но-о-о няма достъп до него, защото улицата е приватизирана. В смисъл не може да си извози машината, не му разрешават да вкара камион. Халето е негова собственост, а улицата - на "BCC"(на Крум Христов и Емил Симонски). Простотия, дето само тука може да се случи. Жалкото е, че ако не цяла Европа, то поне половин Германия ни видя какви "европейци"сме!
И досегашният зам.-кмет Румен Ангелов казва, че Общината не била известена. Като че ли тази история с "играта" на Крум Христов и Емил Симонски срещу Петер Нагел става на Луната, а не в двора на "Прециз"-Монтана. И като че ли германецът не е ходил не един път при кмета и зам.-кмета - с искане да не разрешават тази продажба(сигурно е подобна на закупуването от двамата българи на целия "Прециз", ама без тази улица - "при спазване на закона").
Защото грозно звучи самочувствието на Емил във филма: "Такива са правилата и закона в тази държава!!!". Правилата на Мафията от феодали, която си има град в държава, наречена Република България!
Явно от немската телевизия са спестили факта на криенето на Златко Живков от тях - ако той наистина не е в схемата на Мафията, защо ще се крие от Националната телевизия на Германия. Но те са го срещнали изненадващо на стълбището на Общината!!!
Чакаме и Главния прокурор да каже думата си, след започналата проверка - поради това камерата се спря пред Съдебна палата в Монтана и не даде кадри от интервюто, което те са взели отвътре на тази палата.
Ще има продължение на серията за мафията в Монтана. Телевизиите ще дойдат - не само германските. Пък нека "Монт-7" мълчи, стават смешни и стават съучастници в Мафията, май. Дано да е с друг кмет, защото този ВЕЧЕ е ОМЪРСЕН - и в Европа го знаят!!!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница